Kako in kje kupiti ter investirati v Bitcoin?

Delite to stran s prijateljem preko:
Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Print this page

Kako in kje kupiti ter investirati v Bitcoin?

Bitcoin je v zadnjih letih postal ena najprivlačnejših investicij. Gre za popolnoma drugačen finančni trg od klasičnih (delnice, forex, futures), a to še ne pomeni, da ni primeren trgovalni instrument.

V kolikor bi želeli biti na tekočem glede trenutnega trenda na Bitcoinu, nudimo brezplačno perspektivo tukaj.

Porast v zadnjih letih je ogromen (prikazan graf na levi) in mnogi mu napovedujejo še veliko večje vrednosti.

Toda ali obstaja možnost balončka? Seveda.

Gre cena lahko sploh še višje in za koliko? Seveda, možno je tudi to. Kako daleč pa je odvisno od ponudbe in povpraševanja. Nekateri mu napovedujejo vrednosti preko 50.000$ za 1 bitcoin. Je to možno?

Glede na volatilnost in trenutno dokaj malo udeležbo javnosti, je možno vse.

Vsak dan tudi opažamo ogromno takšnih in drugačnih prirejenih novic, ki jih objavljajo razni “novi” mediji. Zelo očitno gre za manipulacijo javnosti, ki je v prid nekaterim udeležencem na tem trgu in njihovim pozicijam.

Kot aktivni borzni trgovci se osredotočamo na dejansko resnico in ne na naslove v časopisih in mnenja drugih. Edina resnica na vseh likvidnih in volatilnih borzah je ponudba in povpraševanje. Mi ne predvidevamo trenda, ampak ga trgujemo, če se zgodi. To je ključ. V nasprotnem primeru zmanjšujemo tveganje na minimum.

Ena od uradnih, močnejših in varnejših borz je www.Bitstamp.net. Na tej povezavi lahko na desni strani tudi vidite trenutno ceno Bitcoina v primerjavi z ameriškim dolarjem BTC/USD.

Kaj pa druge kripto valute? Po mnenju nekaterih jih obstaja že preko 1.000 in redno nastajajo nove.

Tu smo sami zelo previdni in trenutno nas zanima le Bitcoin. Razlogov zato je več, dejstvo pa je, da je prvi, vodilni in najlikvidnejši produkt v svoji kategoriji in zato najprimernejši za sklepanje poslov.

Pridružite se 1170+ brezplačnim email naročnikom, ki BitCoin spremljajo skupaj z nami.

 

 


Veljajo pogoji uporabe navedeni tukaj.