O nas in kontakt

Delite to stran s prijateljem preko:
Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Print this page

O nas in kontakt


T:   +386 (0)70 263 643

E:   info@borzniasistent.si

 

Vedno smo na preži za najboljšimi borznimi priložnostmi, ki jih narekujejo naše trgovalne strategije. Finančne trge spremljamo dnevno in smo pogosto med prvimi globalno, ki priložnost v knjigi naročil uspemo tudi pravočasno izkoristiti. Upravljanje tveganja je kljub vsemu še vedno prva prioriteta. Več o trenutnem stanju forex in delniških trgov, zlata, nafte, bitcoina ter drugih tržiščih, lahko redno in brezplačno izveste tukaj.

Ustanovitelj portala je Gregor Cotman, ki od avgusta 2005 aktivno trguje valute (fx), zlato, nafto, delniške indekse ter nekatere delnice. Na podlagi teh obširnih 12+ letnih izkušenj z dnevnim trgovanjem, več kot 20.000 urami opazovanja odločitev borznih udeležencev, ki premikajo trge in intenzivnega učenja iz knjige naročil, vam lahko ponudimo profesionalna izobraževanja in drugo pomoč.

Gregor je svoje izkušnje nabiral tudi v sodelovanju z nekaterimi londonskimi “proprietary trading group” 500 lot trgovci in še posebej z osebnim mentorjem Jeffom Quintom iz ZDA. Le ta je borzni veteran s 40 letnimi izkušnjami, bivši trgovec na parketu terminske borze v Chicagu (kjer je med drugim izvrševal naročila za slavnega Paul Tudor Jonesa), bil pa je tudi predsednik podjetja Rand Financial Services v lasti borzne legedne Monroe Trouta. Poleg tega se je Gregor učil profesionalnih principov še s skupinskim trgovanjem z eno najboljših trgovk globalno Lindo Bradford Raschke, katere sklad je bil pred njeno upokojitvijo v samem svetovnem vrhu.

Začetnikom in drugim bolj izkušenim borznim trgovcem in investitorjem nudimo učenje naših najboljših trgovalnih strategij, na voljo pa smo tudi za pomoč pri individualnih izzivih. Bodisi pri pregledu vašega trgovalnega sistema, portfelja, upravljanja s tveganjem kot tudi psihološki podpori v tem izredno zahtevnem in tekmovalnem poslu.

Podjetjem dodatno nudimo tudi asistenco pri kvantitativnih raziskavah, iskanju dodane vrednosti na vaših produktih, usposabljanju ekipe zaposlenih, izdelavi primernih trgovalno investicijskih strategij in algoritmov, izvrševanju poslov, inovaciji rešitev ter druge storitve v skladu z dogovorom. Na zgornjem emajlu kontaktirajte našo ‘marketinško podporo in pomoč pri razvoju posla’ Adeliso in skupaj z našo zunanjo IT in programersko ekipo lahko najdemo skupen jezik in dosežemo vaše cilje.

Portal BorzniAsistent.si nudi izredno kvalitetna izobraževanja in druge storitve na temo profesionalnega trgovanja.

Verjamemo, da je začetek in napredovanje z nami veliko lažje, to pa potrjujejo tudi številne izjave naših strank, nekaj od teh si lahko ogledate tukaj.

Več o portalu si prosimo oglejte na povezavah v zgornji navigaciji.

Hvala in želimo vam uspešno trgovanje!

 

 


Veljajo pogoji uporabe navedeni tukaj.