Pogoji uporabe portala, opozorila in druga pravna obvestila

Delite to stran s prijateljem preko:
Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Print this page

Pogoji uporabe portala, opozorila in druga pravna obvestila

Splošni pogoji poslovanja in uporabe portala, opozorilo o tveganju, obvestilo o omejitvi odgovornosti, varstvu zasebnosti, obvestilo o piškotkih in druga pravna obvestila:

INVESTIRANJE IN BORZNO TRGOVANJE (NA VALUTNEM TRGU, TERMINSKIH BORZAH, OPCIJAH, DELNIŠKIH IN DRUGIH TRGIH TER VSEH OSTALIH IZVEDENIH FINANČNIH INSTRUMENTIH) JE TVEGANO IN PRIMERNO LE ZA IZKUŠENE INVESTITORJE, SAJ LAHKO IZGUBITE VSE SVOJE PREMOŽENJE. PRED BORZNIMI ODLOČITVAMI SE POSVETUJTE S SVOJIM FINANČNIM SVETOVALCEM. VSE VSEBINE AVTORJEV IN PODJETJA SO IZKLJUČNO INFORMATIVNEGA ZNAČAJA IN NE PREDSTAVLJAJO SVETOVANJA, TRŽENJA INVESTICIJSKIH STORITEV TER BORZNIH ALI DRUGIH PRIPOROČIL. PRIKAZANI POSLI SO HIPOTETIČNE NARAVE. PRETEKLI REZULTATI NISO GARANCIJA ZA BODOČE REZULTATE. ZA VSE SVOJE ODLOČITVE SPREJEMATE POPOLNO ODGOVORNOST.

Z obiskom portala oz. nakupom katerekoli storitve ali izdelka na tej strani potrjujete, da ste polnoletni oz. stari nad 18 let in poslovno opravilno sposobni.

Sledeči pogoji določajo splošne pogoje poslovanja, uporabe tega portala, storitev in produktov in vseh povezanih vsebin (članki, video vsebine, knjige, seminarji, webinarji, izdajanje strokovnih mnenj, elektronski produkti, tehnični pripomočki, osebne asistence in vse drugo), kjer je navedeno ime “borzniasistent.si”. To velja tudi za druge portale, forume in vire, kjer so vsebine objavljene.

Ta portal je namenjen izključno v informativne namene in ne ponuja trgovalno investicijskih nasvetov tudi v primeru, ko komentiramo dogajanje na način: “Tukaj lahko prodate del svoje pozicije” in podobno.

Vsebine ne predstavljajo javne ponudbe finančnih instrumentov, niti investicijskih raziskav.

Borzno trgovanje je izjemno zahteven in tvegan posel. Obstaja velika verjetnost, da boste na borzah izgubili denar. Preverjeno je, da več kot 84% dnevnih trgovcev po 6 mesecih še vedno izgublja denar. Zato ne trgujte s kapitalom, ki ga ne morete izgubiti in ga potrebujete za nemoten življenjski stil vas in vaše družine. Prihranki niso primerni za borzno špekuliranje, ampak izključno presežek tveganega kapitala, ki ga lahko izpostavite izgubam.

Ne garantiramo nobenih prikazanih ali neprikazanih trgovalnih rezultatov, ki so bili doseženi v preteklosti. Pretekli dosežki niso zagotovilo za bodoče rezultate. Prikazani oz. neprikazani rezultati so lahko hipotetični in imajo določene omejitve, saj lahko dejanska izvršitev naročil na borzi odstopa od hipotetične.

Z uporabo tega portala se odrekate pravici zahtevati odškodnino proti lastnikom portala oz. vsem sodelujočim za kakršnokoli škodo, ki bi vam nastala na podlagi borznega trgovanja ali kakršnihkoli drugih odločitev, ki bi jih sprejeli na podlagi vsebin objavljenimi na portalu.

Četudi predstavljene tehnike in metode za mnoge delujejo, ni nujno da bodo delovale tudi za vas. Zato garancij ne nudimo, razen ko so pri posamezni storitvi oz. produktu posebej navedene.

Celotna vsebina je pripravljena v dobri veri in z namenom pomoči. Kljub temu lahko pride do določenih slovničnih, tehničnih ali drugih napak, kar bi posredovalo popačeno ali nepravilno informacijo.

Ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne posledice, ki bi izhajale iz uporabe naših vsebin.

V kolikor bodo naši programi zaznali, da geslo (ki ste ga kot kupec prejeli za dostop do izobraževalnih vsebin) uporabljata dva različna uporabnika, bo geslo in vaš dostop ukinjen brez povračila kupnine. Geslo je oblikovano individualno in namenjeno le kupcu individualno. Zato vam priporočamo, da si ga dobro shranite in ga uporabljate le iz enega računalnika naenkrat.

V primeru večdnevnih storitev in izpada posameznega dne nudenja storitve zaradi višje sile, bolezni ali drugih neodložljivih obveznosti ponudnika storitve, vam bomo dodali dodaten dan storitve oz. dodatno vrednost in ne sorazmernih denarnih povračil, razen v primeru, ko se sami tako odločimo.

Reklamacije so možne le pod pogoji opisanimi poleg posamezne storitve. V primeru, da imate tehnične težave z uporabljanimi programi, kupnine ne povračamo. Vse programe je potrebno primerno (samoiniciativno z vaše strani) urediti pred pričetkom uporabe storitve oz.produkta. Reklamacije na darila oz. brezplačne vsebine niso možne.

Akcije in popusti se ne seštevajo. Lahko se uporabi le ena ugodnost naenkrat.

V kolikor je pri posameznem produktu oz. storitvi naveden čas trajanja storitve, je dostop časovno omejen oz. je storitev ali njen del potrebno izvesti na določen termin, je potrebno le to v tem času tudi izkoristiti, sicer izgubi vrednost in se ne prenaša, kupnina se ne povrača.

Ne ponujamo davčnih oz. pravnih nasvetov. Za le te se obrnite na svojega davčnega in pravnega svetovalca. Svetujemo vam, da si borzno trgovanje primerno pravno in davčno uredite, da boste poslovali v skladu s slovensko zakonodajo.

Čeprav je celotna izobraževalna vsebina na tem portalu v slovenskem jeziku, se z nakupom katerekoli storitve oz. produkta zavedate, da je osnovno znanje angleškega jezika in poznavanje uporabe računalnika pogoj za nakup naših storitev in produktov. Neizbežno je, da v tem poslu uporabljamo veliko angleške programske opreme in terminologije, ki jo je potrebno znati pravilno uporabljati oz. se za to usposobiti pri angleško govorečih ponudnikih teh programov. Teh veščin in znanj ne učimo, ampak z uporabo portala soglašate, da jih že obvladate. Prav tako se za učenje uporabe vaše trgovalne platforme obrnite na njenega ponudnika, saj mi tovrstnega izobraževanja ne nudimo. Zaradi teh neznanj ne priznavamo reklamacij naših storitev oz. produktov.

Programi (tudi kode, indikatorji, skripte, ipd.), ki jih uporabljamo in tržimo niso naša last in zato zanje ne garantiramo. Produkti so narejeni v dobri veri in za nas delujejo, a za svoje odločitve sprejemate popolno odgovornost.

Priporočamo vam, da stran uporabljate v novejših internetnih brskalnikih, kot je na primer Chrome ali Firefox. Odsvetujemo vam uporabo starejših verzij Internet Explorerja in drugih manj znanih brskalnikov, ker ne izpolnjujejo varnostnih zahtev in niso v koraku z najnovejšimi tehnologijami.

Vse storitve potekajo preko spleta oz. online razen v kolikor je pri posamezni storitvi drugače navedeno.

Z nakupom kateregakoli produkta oz. storitve potrjujete, da vsa vaša borzna naročila (v kolikor trgujete) oddajate na Simulatorju oziroma virtualnem trgovalnem računu vašega borznega posrednika, kjer dejanske izgube niso možne.

Ta portal nudi povezave na druge portale, strani in vire. Le ti so prikazani z dobrim namenom pomoči. Kljub temu vse te povezave in njihove vsebine uporabljate na lastno odgovornost.

Ker je dostop do nekaterih izobraževalnih vsebin odvisen od storitev gostovanja domen, odgovornosti glede zanesljivega dostopa ne sprejemamo. Ponudnik gostovanja nam sicer zagotavlja 99,9% “uptime guarantee” oziroma zagotovilo, da bo domena delovala na strežniku 99,9% časa. Kljub temu lahko pride do občasnih izpadov na omrežju. Dostop do vsebin bo možen po ponovni vzpostavitvi sistema in kot kupec katerekoli storitve oz. produkta se s tem strinjate. Začasni izpad strežnika ne upravičuje reklamacije.

Vsa naša email sporočila so poslana tako, da je kot pošiljatelj naveden “BorzniAsistent.si”. Drugih email sporočil ne odpirajte, ker gre lahko za kakšno spam sporočilo, virus poslan s strani tretjih oseb ali podobno.

Partnerstvo je možno le na podlagi pisnega dogovora. Naši logotipi, vsebine in povezave na drugih portalih ne predstavljajo nujno partnerstva s ponudniki teh strani.

Vsebina portala, kot tudi ti pogoji, se lahko občasno spremenijo, zato vam svetujemo, da jih pred kakršnimkoli nakupom pregledate. Na portalu lahko zbiramo informacije (kot so vaše ime, priimek, naslov, telefon, email naslov in drugo) z namenom pošiljanja kvalitetnih trgovalnih vsebin prilagojenih vam. Te podatke bomo uporabljali za pripravo in posredovanje ponudb določenih izdelkov in storitev ter za občasna obveščanja. Podatkov o uporabnikih ne bomo na noben način posredovali tretjim osebam, razen v primerih, ko je obveznost za razkritje podatkov zakonsko določena.

Pridržujemo si pravico do dvojne 14-dnevne dopustniške odsotnosti letno in je že všteta v vse storitve. Prav tako si pridržujemo pravico ne ‘trgovanja’ oz. nudenja storitev na slovenske in pomembne mednarodne praznike, saj je takrat ogromno trgovcev odsotnih in pomanjkanje likvidnosti občutno vpliva na obnašanje trgov.

Z uporabo portala in njegove ponudbe se zavedate in strinjate, da so lahko seminarji, delavnice, trgovanja v živo ipd. na katerih ste prisotni video in zvočno posneti, kar bo ustvarilo novo ponudbo produktov in storitev na našem portalu.

Vedno se lahko z naše email liste odjavite in sicer tako, da na dnu vsakega emaila kliknete na odjavno povezavo.

Pridržujemo si pravico kadarkoli in v kakršnemkoli obsegu spremeniti, dodati ali odstraniti naše vsebine.

DDV-ja v skladu z zakonodajo ne obračunavamo, ker nismo davčni zavezanci.

Vse gradivo je avtorsko zaščiteno in kakršnokoli snemanje, kopiranja, razmnoževanje ipd. ni dovoljeno brez našega pisnega soglasja.

Slike so simbolične.

Pridržujemo si pravico zavrniti sodelovanje s katerimkoli posameznikom ali posameznico brez navedbe razloga.

Obvestilo o piškotkih si preberite tukaj.


Vse pravice pridržane 2017 Prunusi, d.o.o.