Transakcija vredna $1 mio v pričakovanju Bitcoin vrednosti $50.000 v letu 2018

Delite to stran s prijateljem preko:
Email this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Print this page

Danes smo opazili zanimiv članek o transakciji vredni $1 mio v pričakovanju Bitcoin vrednosti $50.000 v letu 2018. Več o članku najdete tukaj.

Za svoj račun smo ravnokar tudi povečali lastno Bitcoin investicijo pri trenutni vrednosti (odločitev sicer ni nikakor povezana z omenjenim člankom, ampak je samostojna in pričakovana glede na obnašanje te kriptovalute):

 

*To ni priporočilo za nakup, ampak le informacija glede našega posla, ki je bil izveden po Trgovalnem sistemu, ki ga učimo tukaj.

Naše mnenje se lahko namreč hitro spremeni (na podlagi novih informacij, ki nam jih sporoča trg, načel upravljanja s tveganjem ali česa drugega) in je le izobraževalno informativne narave.

Smo tudi na opazovanju za potencialnim “balončkom” in možnim sesutjem cene. Upravljanje s tveganjem je še vedno prva prioriteta.

 

 

 

 

Gregor Cotman
ustanovitelj & borzni trgovec
www.BorzniAsistent.si


Veljajo pogoji uporabe navedeni tukaj.

Preberite še ...

Bitcoin proti 11.000$

Delite to stran s prijateljem preko:Več si lahko ogledate v spodnjem 3 minutnem videu:     Na portalu redno spremljamo pomembne dogodke na finančnih trgih, na nove objave se lahko brezplačno in takoj […]

RADAR: Bitcoin opozorilo

Delite to stran s prijateljem preko:Ravnokar smo zmanjšali del svoje pozicije v Bitcoinu, ker obstaja velika verjetnost vsaj krajše konsolidacije in “timing” ni več optimalen. V primeru, da dobimo bazo oz. pavzo v […]